Utställning

Igår va vi på utställning i Surahammar som Svenska Hundklubben anordnade, eftersom det är så dyrt att anmäla vuxna hundar (det kostar 350 eller nåt) så fick Magi äran att vänstervarva litegran. Dommaren blev helförtjust i henne och tyckte att hon va en mycket fin Kelpie och tyckte att det va kul att döma eftersom dom inte är så vanliga i utställningsringarna. Magi hånglade vilt med domarn och fick en 1a i kvalitet och lovande, alltså vidare till final, där hon tyvärr åkte ut oplacerad. Jag har lite svårt att förstå hur domarna riktigt tänker när dom placerar rädda och otillgängliga hundar i toppen?
Har inte kritiken framför mig men det lät typ såhär: "Söt tik med mycket vackert uttryck, Bra vinklar runt om, fin resning, bra tänder och bett, bra päls och färg. Lovande"

Igår kväll så var jag hem till Åsa som fyllt 40 år, hon bjöd på god mat och trevligt sällskap :) Tack Åsa! Kul att få umgås med folk och vara lite social. Ibland så är man rätt ensam härnere när man inte känner så mycke folk. Kanske ska lägga ut en kontaktannons ;) "Ensam 24 årig hundnörd söker kompis" eller nåt i den stilen...

Annars rullar det på, försöker hänga med och plugga, men som vanligt så är man ute i sista sekund, i veckan ska Religonskursen vara klar och jag känner mig långt ifrån klar! Trots att jag inte har så mycke att göra om dagarna så är det svårt att plocka fram böckerna och sätta igång!

Häromdagen så blev jag så otroligt sugen på att skaffa en katt, inte vilken katt som helst utan en sånhär:

      

Hur söt är den inte?! VILL HA! Det gör ont i mig när jag tittar på dom så söta är dom!!
Tror att den skulle vara mycket uppskattad av terriern i huset :) 


RSS 2.0