1½ vecka kvar

Det börjar dra ihop sig nu, snart drar vi flyttlasset söderut. Flytten håller mig sömnlös på nätterna, somnade 6 imorse t.ex, har nog lite för mycke i huvudet! Jag längtar, fast det känns väldigt overkligt som om jag bara ska på semester ett tag! Kan man inte få frakta med sig hela lägenheten? Jag gillar min lägenhet. Tänk om jag inte trivs i min nya lägenhet? Ångest!
 Jag har nästan packat klart, ska bara rensa på balkongen och i förrådet och mitt hundskåp...

Har filmat lite på Gi och Thea idag när vi tränade lite trick :)

http://www.youtube.com/watch?v=K5bOzZKGLNc
Det är nyttigt att filma sig själv ibland, ser att jag många gånger klickar alldels för sent, och att jag träna för långa pass, men det är ju så svårt att sluta!!

http://www.youtube.com/watch?v=QCdY8-je_yo
Thea är inte rädd för klickern längre :) Köpte en ny klicker som lät mycke högre för att jag ska kunna ha den ute. Sen använde jag den inne en gång med Thea och sen dess har hon vägrat göra något trick alls, vet inte om det kan ha och göra med att hon löpt och kanske är lite skendräktig för hon har aldrig reagerat på ljud förut!

Hittade en liten film på Magi sen i sommras, jag är lite valpsjuk idag :) Det måste ju betyda att Magi är alldeles för snäll med mig, för det är hon verkligen världens lättaste valp och snällaste Giis!
http://www.youtube.com/watch?v=oV_Dv7ZPP9Y




Thea 9-10veckor såå söt! Men hon va ett monster, mycke värre än Magi!


Thea 6v.

Just de jag har ju inte skrivit om utställningen förra helgen

Kritik
Typical, elegant, correct proportions, Typ head, correct eyes and ears. Straight back, straight croup. A little bit straight in front-angulation. Correct feet, coat and colour. Puppy movement.

HP 2:a bästa tik

Puppy movement= hopp och studs! :) Det är svårt att springa snyggt men bästa kompisen framför...



Glädjetårar

Mina hundar är såå jävla bra!!
La ett gräsmattespår till Magi med tre apporter i.
Hon fixar hela spåret som om hon aldrig gjort annat, plockar upp apporterna och lämnar av dom i min hand!!!! :D Jag blev så glad vid slutapporten så jag började gråta! Underbara fina fantastiska Magi!



Tränade lydnad med Thea, FF Fjärr ruta och apportering och hon är lika duktig hon! Världens bästa terrier!
Hon har sån härlig attityd!
Hur kunde jag ha sån tur att få så fina hundar?



Spår&Bus



Idag har vi varit ute precis hela dagen, vi har spårat och busat så nu är hundarna riktigt trötta.
Magi fick en serpentin med upptag, det gick sådär, hon tog rätt håll första gången, men andra gången så ville hon gärna gå tillbaka där vi belönade senast. Men jag har en plan som jag ska testa nästa gång.
Thea fixade sitt spår utan några konstigheter.



Joplin gjorde också ett bra jobb trots omständigheterna, nån hade tagit slutet med leksaken så vi hittade aldrig något slut, men hon hittade en pinne som inte var hennes. När vi gick från spåret så kom det en schäfer spårandes så det va nog dom som tagit leksaken och vi tog nog deras pinne, så kan det gå!
Det var väldigt varmt och torrt i markerna och det märktes att det var inte särskillt lätt i spåren.




Älskar Joplins min på den här bilden!

När vi var klara ute i skogen så for vi hem till Sanna och laddade batterierna med lite fika innan vi drog vidare till Bäcksjön för att svalka av hundarna.




Fina Joplin!




Puss på dig kompis.

Magi blev väldigt förtjust i Sanna flatte Ina och dom lekte väldigt bra ihop!






Joplin kom i sista sekunden på att hon inte alls gillar att bada :)








Trött Magi

Nu sover hundarna gott, imorrn blir det mer spår men med Anette den här gången :)





Utställning



Kritik:
5 Månaders charmfull tik, proportioneligt huvud, ögon som harmonierar med pälsfärgen, ännu något klen underkäke, korrekt bett, utmärkt skulderparti och hals, bra bröstkorg, välkroppad för åldern, välvinklad fram och bak, korrekt svans, bra ben och tassar, utmärkt päls och färg, utmärkt temperament, rör sig mycket väl, välpresenterad och lovande.

HP, BIRvalp, BIS-4



Idag har jag och Magi varit på en Inofficiell utställning och hon skötte sig superbra! Hon är så himla härlig, älskar verkligen alla som hon träffar, hon charmade domaren till max och gav några publiken några skratt när hon far runt snabbare än man hinner blinka :) Stod helt stilla när domaren kände igenom henne och kollade tänder.




Puss på dig snygging!






Charmfull va ordet... ;)


5 Månader

Ja nu börjar lilltjejen bli stor. Det märks ganska väl på Thea att Magi blir äldre, hon tollererar inte lika mycke längre och har inte så mycke tålamod med henne. Magi tycker att hon är skittråkig!

Nu har Marlene flyttat och jag saknar henne hela tiden, men snart så får jag också lämna Norrland!

Marlene trodde att hon skulle kunna packa med sig Gi utan att jag märkte det...


Pluttan är ju så söt!

Ikväll for vi ut på klubben för att lyssna på lite skott tyvärr så fanns det inga skott att skjuta med. Istället så träffade vi Sanna och Joplin (Cukid´s). Hon är 2 veckor yngre än Magi men ändå större. En trevlig tjej med mycke humör. Vi har stämt träff och ska ut på söndag att spåra tillsammans :) Kul!
Tränade med Thea och hon är äntligen sig själv igen, hon jobbade skitbra och va jättetaggad! Nu ska vi sätta igång och träna så vi kan tävla nån gång!






Crazy!







Är det nån som kan svara på varför mina bilder blir så suddiga? Finns det nån hemlig inställning som jag inte vet om eller?

RSS 2.0