Kelpiebus!


Idag har vi varit på dejt med Frida och Puck (Tullarbackens Immick). Vi träffades på klubben och körde lite lydnad.
Jag körde lite blandat med Thea och hon va rolig att jobba med idag, riktigt taggad! Körde en 2ans apportering med klubbens apporter men hon ville inte gripa sprang ut och sen in igen utan apport, vet inte om de berodde på att det inte var hennes apport eller om hon bara inte hade lust att ta den?

Sen så drog vi oss ut till skogen för lite spår och valpbus. Magi fick ett 200 meters spår på ett kalhygge över klippor och stenar som hon skötte utmärkt, hade lagt ut tre pinnar med snusdosor och hon tog 2 av dom, duktig flicka!

Lilla Pucken fick ett valpspår också som han skötte bara fint :) Han är så himla liten, kommer knappt ihåg att Gi har varit så liten nån gång. Tycker inte att hon varit lika valpig som han är :)
Efter vi hade gått spåren och pratat en massa hund så fick dom leka med varandra allihop.
Anna med pudlarna var också där som sällskapsdam.


Söta Puck med dumboöron!




Puck spårar.


Om du får pinne så får jag gotta!


Magi leker med Tulo, observera hennes ragg, hon ser ut som en hyena!


Puck och Tulo











På bilderna ser Magi så vuxen ut men i verkligheten var det inte lika stor skillnad och dom lekte jättebra med varandra.
Tack för en trevlig dag Frida&Anna!







Fantastiska tjejer!

Magi står just nu vid fotändan på soffan med en trasa i munnen som vi nu lekt med i ca 30 min, när jag inte leker ger hon mig den där blicken som jag inte kan motstå, med tungspetsen halvt utanför, och så fort jag tittar på henne så går lilla svansen igång, tittar jag inte så skäller hon och jag får tinitus! Är hon inte underbar!! "Matte LEEEK med mig!!"



Det var ju ett tag sen jag uppdaterade.
Marlene den lilla .... har ju sånt flyt så det finns inte och jag är så avundsjuk! Jag har ju iof liite flyt beroende på hur man ser det, jag har ju fått sålt min lägenhet och papperna är skrivna, så antingen har jag fått min del av flytet vilket innebär att jag är hemlös om ca en månad eller så fortsätter det och jag får en lägenhet. Det skulle ju inte vara helt fel med ett jobb också men man ska väl inte önska sig för mycke :)

Jag är så grymt träningssugen, båda hundarna är verkligen med på noterna hela tiden. Jag har läst boken "Från valp till stjärna" av Maria Hagström och är väldigt motiverad att träna och lägga en bra grund.
Vi leker mest jag och Gi och hon älskar att leka, ratar godis bara hon får leka, kampa är favoriten! Just nu tappar hon tänder så vi tar det lite lugnt med just kampen, men hon är så lättbelönad, kan räcka med en puss så är hon överlycklig, söta lilla valp!

Thea har börjat komma tillbaka efter sin "löpkoma" men är fortfarande som en gammhund dock så är hon lite roligare att träna med och vi fick till ett jättehärligt lydnadspass häromdagen, pipboll är lösningen på allt. Ska köpa en vattenpistol också det gick hon verkligen igång på när vi var hos Marlenes syster, kanske kan det bli lite fart i min lilla terrier tillslut :)



Gi 20veckor och 10kg


Tjat Tjat...

Fortsättning







Sen for vi och badade med Tina och Kennet och 6 hundar

Terra






Pusskalas


Badkrukorna




Sen va vi på Marlenes systers dop, jättefint i en helt fantasktiskt fin kyrka!



Prästen ser helt galen ut på alla kort :)


STORA familjen Ström

Det va alla bilder. Marlene om du vill ha resten så får du komma hit ;)

Gisen då? Jo hon har repat sig är numera hyfsat bra i magen, lite lösare på kvällen men de har hon alltid varit. Inget blod längre iaf. Hon äter inget smärtstillande heller och är inte halt. Men hon får en tablett som är lindrande för magen som egentligen är ett human preparat, sen får hon Mjölksyrebakterier några gånger per dag.
Måste ju säga att jag är skitnojjig med henne och granskar varje steg hon tar, inget ska få hända henne och jag hoppas att smärtan aldrig kommer tillbaka igen.

Jag har fått sålt lägenheten också :D så nu blir det flytt i slutet av september! Lite ångest har jag, tur att marlene redan är där när jag kommer ner! Vad skulle jag göra utan henne?


Semester

Då var man äntligen hemma :) Har faktiskt saknat min säng även fast vi har haft riktigt kul! Vad vi har gjort får ni läsa i Marlenes blogg, jag står för bilderna istället.

Magi mår bra hon är som vanligt, fast nu har magen börjat krångla, med blodiga diareér ringde veterinären idag och dom sa att jag skulle sluta med Rimadylen och fasta henne i ett dygn för att sen sakta sakta börja ge lite ris och fisk.
Hoppas att det blir bättre av det. Har köpt mjölksyrebakterier också.

Nåja bilder:


Gisen på resande fot


Hon fick leka med Marlenes syrras Kines när vi var framme i St Skedvi.


Magi leker med brorsan Diezel på kennellägret


Pappa Redo va med och såg till så att ungarna skötte sig


Marlene och Fokus tränar


Danne med rottis slappar


Fina Redo njuter av all uppmärksamhet


Myr tiggde godis av alla på lägret...


På kvällskvisten for vi och badade, Fokus har börjat gilla att leka med lillsyrran


Thea badar bara om det finns en pinne att hämta


Fokus ocg Magi planerar anfall av Thea när hon kommer in med pinnen


Envis terrier som försöker ta pinnen vi försökt gömma för henne...


Ser hon inte lite mordisk ut i blicken?


Dom som inte pillade sig i naveln körde lite uppletande på kvällen, här Jill med Kid


Våra Kungliga hundar framför Strömsholms slott, Gisen är på sjukan tyvärr




Söta Thea lekte grythund


Fokus fick också plats...


Tränade lite framför slottet






Fokus leker slottsvakt


Efter slotts promenaden for vi och hämtade en rätt sliten Gi från sjukan, hon var nog lättad över att äntligen få komma hem

Fortsättning följer... imorrn eller nåt..


RSS 2.0