Bilder på dom små.

Dom växer och är så tjocka, Thea tycker att det är drygt att vara morsa och vill hellre göra annat än att ligga i valplådan. Men hon tar hand om dom, tvättar och ger mat. Dom har öppnat ögonen och är såå söta just nu!
Här kommer lite bilder på småttingarna.


Gaelic


Pog mo Hoin


Gaelic


Caileag


Breaghá


Slainté


Albannach


Två mycket mätte och nöjda valpar :)
Bilderna stulna av- www.littledevils.se

Valpar!!

Kl 16 ringde Linda mig och meddelade att Thea hade börjat krysta, jag som precis hade gjort mat och höll på att tvätta kastade i mig maten och kastade ut tvätten och åkte iväg. Jag möttes av en mycket glad Thea som glatt visade mig vart hennes valplåda låg och gick direkt och la sig där.
Efter en halvtimme ungefär så var Linda tvungen att åka och hämta ungarna på dagis och vid det laget så hade en liten mörk blåsa kommit ut.
Jag fick lite snabba direktiv om hur man gör när valpen väl är ute innan hon drog iväg. Efter bara tio minuter så kommer den "riktiga" blåsan ut och jag ser 2 ben i den, ringer fort till Linda för att höra om det verkligen var normalt, och jodå dom kunde visst födas med rumpan först så inget felläge som tur var!
Fort gick det tills den var ute och Thea skötte allt själv , slukade moderkakan så fort så jag nästan fick dra ut valpen ur munnen på henne...
Resten av valparna kom med ungefär 30 minuters mellanrum och allt flöt på som det skulle.
6 valpar blev det, 3hanar och 3 tikar.
När sista valpen var ute kunde man se hur hon pustade ut och slappnade av och somnade. Det var som en speciell blick hon hade när allt var över, lite lättade kanske och väldigt stolt över sina små!
Lite bilder då :D

En lurvig hane, trefärgad med färg på örat och ögat


Thea myser med dom små


Den första tiken




En hane med två svarta öron




Den trefärgade tiken, ser ut som en bandit!


Den sista tiken

Vi har tänkt döpa dom efter tema och eftersom Haggis är en Skottsk import så blir temat Gaeliska ett vackert Skotskt språk.
En av dom ska heta Póg mo thóin, (uttalas- pog ma hojn) som betyder Kyss mig i arslet, finns det ett mer passande namn för en Russell?
Ett annat namn som jag älskar men som Linda fegar på är Sir Fuckaloth ;) Hur häftigt är inte det!?
Kom gärna med mer förslag!
Nu ska jag gosa ner mig med Gi som tycker att kvällen inte alls blev som hon hade tänkt sig, vi hade kursstart i grundkurs agility ikväll som jag missade...

RSS 2.0